logo

Artist talk: Gerd Tinglum

Imorgen har du muligheten til å få med deg en omvisning av Gerd Tinglum i sin egen utstilling Essays om farge på Kunstnernes Hus.

Omvisningen starter 17.30, og utstillingen er den største presentasjonen av Gerd Tinglums arbeider i Norge noensinne. Den inkluderer alt fra maleri og tegning til objekter og video, fra 70-tallet frem til i dag. Mer info her.

Gerd Tinglum (f. 1951) er født i Namskogen og bor og arbeider i Oslo. Hun har sin utdannelse fra Tokyo University of Fine Arts i Japan, Statens Kunstakademi i Oslo og Hochschule für Bildende Künste i Hamburg i Tyskland. Hun virket fra 1996 til 2009 som professor ved Kunsthøgskolen i Oslo. Tinglum har hatt en rekke separatutstillinger, blant annet ved Nasjonalmuseet for Kunst, Arkitektur og Design, Kunstnerforbundet, Stenersenmuseet og Kunstnerens Hus. Hun har hatt Statens garantiinntekt for kunstnere siden 2004 og har også gjort større utsmykkingsoppdrag ved blant annet Halden Fengsel, Asker og Bærum Politistasjon og Asker og Bærum Sykehus.

Postet av Kjeft a!

[ 1C ] [ February 17, 2010 ] [ Happenings & Utgivelser - Kunst ]

  1. Yess
    February 18th, 2010 at 18:08

    Elendig utstilling, Mye halveise ting som så ut som oppgaver/øvelser