logo

Blogg meg hardere; Klang

Det er en krig der ute. Du kan ikke lenger gå fritt på klubben, gata, verandaen, trikken eller i bilen. Bloggejenta har storefri og kan stå bak hvilket som helst gatehjørne, klar for å blogge deg rett ned. Jeg fikk nylig en sms fra London om at jeg hadde blitt blogget av et italiensk motemagasin. Senere så jeg bilder fra en blogg som blogget at en mann blogget andre folk på gata. Og om du skal inn på en klubb i Miami, og du er lei av køen er det bare å si at du er fra a blog in Norway, så er du inne før de foran deg rekker å si ordet blogg. Velkommen til amatørenes verden. Jeg blogger, altså er jeg;

Klang har drevet denne personlige mote og stil-bloggen i over 2 år nå. Og jeg har vært så heldig å kunne følge denne unge mannens stil-tips, festbilder og motetanker helt fra starten. Om han ikke filisoferer så mye rundt mote, så gir han ihvetfall flesk til folket. Egenproduserte bildecollager og ønskeoutfit fra større internasjonale motehus, såvel som mindre lokale svenske merker. En veldig produktorientert blogg, som allikevel fremstår som intelligent for moteinteresserte herrer.

Nå har fått en reklamebanner også, og fint er det, for han fortjener virkelig hard cash den for jobben han gjør i bloggsfæren. Og ettersom denne sfæren er populær i Sverige har han mange lesere, og har etterhvert blitt et kjent fjes. Noe som også har ledet til diverse stylingjobber du også kan lese om på bloggen hans. Klang blogger, altså er han. Her er en kjefta top fem;

Nestførste post

Fluga-Vintage
Skjorta-Levis
Skärp-Vintage
Jeans-Acne Jeans

————————————————-

Efter succén för Alexander McQueen med sina lyckade Scull Scarfs fortsätter han på samma tema även i höst kollektionen. Dödskallarna tycks vara hans nya signum.

————————————————-

MakeYourOwn

Gör dina egna Converse skor och var helt ensam om för många sommarens sko måste. På hemsidan i sommarbete med Join Red kan du välja på många olika modeller och material. Du får välja helt hur du vill ha dem. Tungan, skosnörena, gummisulan och sidorna. Du kan också gravera dem med valfri text.

————————————————-

Inspiration-Brideshead castle

I vår vill jag se ut som en engelsk herrgårdskille på 40-talet. Nja kanske inte helt men stylmässigt var det riktigt snyggt. Det snackas mycket om Brideshead Revisited (eller En förlorad värld som den klassiska 80-talsserien heter på svenska) just nu. Det går heller inte missa likheterna i många plagg från stordesigners världen över. Modevärlden är redo för ett dressat snyggt mode igen efter förra våren och sommarens skrikande neonmode. Själv skall jag slå till på skjortan och förmodligen skorna och solglasögonen också.

Skjorta-Julian Red
Byxor-Bottega Veneta
Solglasögon-Ralph Lauren
Skor-Filippa K
Väska-Bottega Veneta

————————————————-

Önskeoutfit!

Jil Sanders roströda nylonrock skulle vara ett fint kompliment i min garderob. Tillsammans med ett par navyblå kostymbyxor från prada och ett par skor som lyckligtvis har fått massa målafärg på sig från Yves Saint Laurent, önskar man sig för mycket då? Är det en önskeoutfit så är det.

Nylonrock-Jil Sander
Skjorta-Balenciaga
Byxor-Prada
Skor-Yves Saint Laurent

Postet av Lorenzo

[ 1C ] [ July 28, 2008 ] [ Mote ]

  1. Pia
    July 28th, 2008 at 13:57

    Nice, bra tips!