logo

Charlie White — Spilling Hot Gossip

Charlie White

Oslo Kunstforening viser fra 9. mai Charlie Whites utstilling Spilling Hot Gossip, et udrag fra The Girl Studies, som tar for seg amerikansk tenåringskultur. White har forøvrig nettopp sluppet boken American Minor som tar for seg mye av den samme tematikken. Kjenn din besøkelsestid!

Fra Oslo Kunstforenings sider:

Utstillingen Girl Studies presenterer den hittil største spennvidden i Whites kunstnerskap, som i flere år har interessert seg for tenåringskultur i sitt hjemland, USA. Resultatet er en 35mm kortfilm, en animasjon, samt serier med fotografiske arbeider. Gjennom en tidkrevende prosess, som innbegriper alt fra rollebesetning til oppbygging av karakterer, dissekerer White volden og begjæret som preger den amerikanske kulturen på et mer eller mindre underbevisst plan. Når arbeidene vises i en europeisk kontekst innser vi snart at Whites kritiske observasjoner har stor relevans også utenfor hans kultur.

Se mer på Charlie Whites egen webside. Les mer hos Oslo Kunstforening. OG sjekk for all del ut serien hans Understanding Joshua på bloggen til Paranaiv.

Postet av Lars

[ 1C ] [ April 20, 2009 ] [ Fotografi - Kunst ]

  1. Are
    April 21st, 2009 at 14:38

    Konge!