logo

En Vegg Av Lyd

Øyafestivalen nærmer seg med stormskritt, og ved siden av en laaaang rekke med hot hot hot’e konserter og klubbkvelder, arrangerer festivalen ogsÃ¥ andre kulturelle begivenheter, og en av disse er plakatutstillingen En Vegg Av Lyd, i samarbeid med Are Kleivan og The American Poster Institute.

Jeg siterer;

Med ‘En Vegg Av Lyd’ inviterer Øyafestivalen på utstilling fra den internasjonale plakatscenen. Plakatkunsten har vært med å forme pop og rocks visualitet helt siden 1960-tallet. Idag er scenen større enn noensinne. Fra 5.-12. August kan du oppleve en liten bit av denne på Oslo Mekaniske Verksted.

Med hjelp fra Are Kleivan og The American Poster Institute, har Øyafestivalen fått med seg noen av de viktigste og mest toneangivende utøverne i verden til å vise arbeider. Vi viser også arbeider fra noen av de nyere utøverne i scenen, samt et knippe norske.

De som er med er: Alan Hynes, Amy Jo, Anna Martine Nilsen, Art Chantry, Are Kleivan, Bongout, Christian Hall, Crosshair, Dan Grzesca, Dan Stiles, Decoder Ring Design Concern, Diana Sudyka, David Witt, Eirik Seu Stokkmo, Firehouse, Graham Pilling, Guy Burwell, Hatch Show Print, Jay Ryan, Jeff Kleinsmith , Jesse LeDoux, Kunny von der Ploeg, Lil’ Truffy, Lars P Krause, Leia Bell, The Little Friends Of Printmaking , Malleus, Martin Kvamme, Methane Studios, Nick Rhodes, Strawberryluna, Sindre W. Goksøyr, Tara Mcpherson, og Wytse Sterk

Det visuelle omfanget på utstillingen blir omtrent like variert og fargerikt som musikken på Øya. 
Du får metall, jazz, elektro, punk, garage, pop, avantgarde, gubberock, støy og indie. Flesteparten av plakatene er silketrykket for hånd. En og annen er laget med letterpress. Noen er inkjets. Vi har til og med en plakat støpt i plast! Felles for alle er at de er er trykket i svært begrensa opplag – noen helt ned i ti eksemplarer! Enkelte av plakatene er allerede kostbare samleobjekter, andre kommer garantert til bli klassikere.

Alle plakatene er til salgs fra kr 250,- og oppover. Kom til åpningen på Oslo Mekaniske Verksted på åpningen tirsdag 5.august, klokka 17-19 for å sikre deg godbitene med ditt favorittband. Hurra!

Utstillingen er gratis og selvsagt åpen også for dere uten festivalpass.

Oslo Mekaniske Verksted Addresse: Joachin Nilsens Gang, Grønland, 0188 Oslo
Åpent alle dager 15:00 – 02:00

Be there, or be [ ]!

Postet av Erland

[ 11C ] [ July 24, 2008 ] [ Design & Illustrasjon - Happenings & Utgivelser - Kunst ]

 1. Chob
  July 24th, 2008 at 19:59

 2. kool kamuf
  July 24th, 2008 at 20:23

  Flotte greier!

 3. Reyo
  July 24th, 2008 at 20:54

  Ser veldig bra ut. Gleder meg og godt å se noe slikt i Norge.

 4. Grünern
  July 24th, 2008 at 21:33

  Oioioi, der var det mange flinke utstillere. Bare å begynne å glede seg da

 5. TRASH
  July 24th, 2008 at 22:43

  Ahh gleder meg til øya!

 6. emil
  July 25th, 2008 at 6:34

  eller som jeg liker å si: b there or b^2

 7. Joakim
  July 25th, 2008 at 8:46

  fina grejer det där.

 8. [...] klokken 17.00 på Oslo Mekaniske Verksted. For utfyllende informasjon om plakatutstillingen, klikk her! Postet av [...]