logo

FANTASTIC MAN

Jeg har i lengre tid vurdert å kjøpe Fantastic Man på nettet. Jeg har spurt Torpedo om de kunne ta det inn, og mumlet til vennene mine om et ressursvakt Norge, mens magasinet faktisk har ligget i hyllene til narvesen. Ihvertfall N*7, som jeg fant ved en tilfeldighet på Grunerløkka i dag. Fantastisk!

Bladet ble starta Jop van Bennekom og Gert Jonkers som også står bak BUTT. Men som en motsetning til BUTT ville de lage et litt uhipt motemagasin til den hetrofile mannen som skulle komme ut to ganger i året. Coveret er et slags lerret som er helt matt, mye er i svart/hvit, og tekstene er fyldige, enten det er intervju om kunsthandlere, korte essays eller et brev. Utseendet er som inneholdet, intellektuelt og sofistikert. Se bare på den flotte forsiden. Kjør font-debatt;

Postet av Lorenzo

[ 7C ] [ April 27, 2008 ] [ Happenings & Utgivelser ]

 1. Chob
  April 28th, 2008 at 0:03

  utvilsomt et flott magasin.

 2. uglylogo
  April 28th, 2008 at 0:07

  flott post! Jeg digger BUTT magazinet, men dette ser kanskje enda mer interessant ut!

 3. lorenzo
  April 28th, 2008 at 0:12

  Er det jeg som har sovet? Har de solgt det i Norge tidligere? Ble helt i ekstase da jeg så det. Ps det er kun ett eksemplar igjen på løkka.

 4. Chob
  April 28th, 2008 at 0:42

  jeg har lest det i london siden første nummeret. det fikk jo veldig mye skryt og oppmerksomhet innad i designkretser verden over, egentlig. vet ikke om de har solgt det i norge før nå

 5. Jaywalker
  April 28th, 2008 at 9:25

  Tror de akkurat har tatt det inn, Levi (grattis med Opera gull!) tipset meg om at de hadde tatt det inn her om dagen.

  Uansett, mye bra typografi og spennende papirvalg/foto.

 6. Reyo
  April 28th, 2008 at 9:53

  Fantastic Man og Butt er veldig flotte mags. Det eneste som er litt irriterende med Fantastic Man er innbindingen. En så tykk blekke burde ha noe annet enn stifting i rygg, den spriker nesten. Ellers flott klassisk typografi. Butt boka er også veldig flott.

 7. moshi
  May 6th, 2009 at 12:43

  Du får også Fantastic Man på Henrik Vibskov butikken i Tollbugata.