logo

Kjeft a! – Ã…rsoppgjør, del VII

Årsoppgjør

For hver dag som er igjen av 2007 vil vi i Kjeft a! ta en kort prat med våre egne for å høre deres tanker og opplevelser rundt året som snart er omme. Først ut idag er vårt nyeste medlem; Lorenzo!

I løpet avdette året har Lorenzo sydd skjørt, danset mye og lastet ned det som etter hvert har blitt til litt over 100 gb med musikk og film. Han har møtt nye venner, gamle venner og spist mye god mat. Om året ikke har vært like produktivt som Dali 1944, så har han det i hvert fall bra. Han har besøkt Antwerpen, Gøteborg, Paris og Stockholm. Og sett de finere sidene av livet. Og magasin-samlingen hans har mer enn 10doblet seg da han kom over diverse kupp i sitt eget og andres fedreland. Han er jo som regel fornøyd han.

2007 har vært et langt år. Hva er det kjipeste som har skjedd?
Mitt kjipeste øyeblikk må være da jeg våknet opp etter ca 15 minutter med søvn i min mors lille nissan micra fylt opp med det jeg hadde igjen av eiendeler på en parkeringslpass på hammersborg. Jeg hadde flyttet hele natta og skulle på skolen om 20 min. Det var kaldt, ensomt, og jeg hadde veldig vondt i ryggen. Jeg er glad den dagen er over nå.

I forrigårs ble jeg ranet/lurt slik at kortet mitt ble tømt. Pengene jeg skulle bruke på husleie, mat og matrialer er nå borte, og jeg lurer egentlig litt på hva jeg skal gjøre. Det er også ganske kjipt egentlig.

Åh, faen. Men da får vi heller fokusere på høydepunktene da?
Min beste dag i 2007;
Jeg hadde lovet min mor at jeg skulle være med på en hemmelig aktivitet. Hva kunne det være? Jeg så for meg en utflukt i arkitekturhistorisk sammenheng. Det var kjempefint vær den dagen, og jeg vurderte å spille syk for å stikke ned på Ulvøya aleine. Men en avtale er en avtale, spesielt når det gjelder min mors vel og ve.

Vi kjørte ut fra byen og forbi idylliske Ulvøya, men ikke lenger enn til Prinsdal. Bilen stoppet opp, rygget på plass, og vi hadde ankommet; skytebanen. Ikke visste jeg at min mor alltid har hatt våte drømmer om å skyte med pistol. Ikke visste jeg at det å skyte med pistol skulle gi meg en slik deilig følelse.

Jeg har tidligere i mitt liv holdt noen pistoler, men aldri avfyrt ett eneste skudd. På den tiden var pistolene mer for show. Men nå, sammen med min mor var det ekte vare, på en skytebane i Prinsdal. Vi var begge væpnet med hver vår Glock. Den klassiske Glocken, 17 kaliber, den samme Glocken som har blitt brukt av tjenestemenn verden over. For et vakkert syn. For hvert skudd som avfyres beveger øvre del av våpenet seg i takt med kulene som kommer ut. Det var en utrolig vakker følelse! Med sola i ansiktet, på en vindstille dag.

På parkeringsplassen fant vi en kattunge som hadde forvirret seg fra familien sin. Eller hadde den rømt? Kan ikke helt fatte hva en kattunge hadde på en skytebane å gjøre? Men vi fikk en veldig god kontakt med denne katten, som tydeligvis likte min mor veldig godt. Det var en veldig fin mor-sønn opplevelse. Mamma har kalt katten Kasiopeia

Ã…rets beste utgivelser?
Lorenzo topp ti rapsody;
– Compuphonic – Emotion Ep

– Yves saint laurent A/W 07 (Link til kollekjonen her);

– Purple fashion Magazine volume 111, issue 8

– Acne S/S 07 var generelt veldig fin. Men se på disse skoene;

– Colette N 8 The love unlimited.

– Frappè med kokos-sirup. Evita på vaterland. Spør hun søte dama om å lage en egenkomponert Frappè, og dette er hva du får. Kan anbefales!

– Raf Simmons S/S 07 (Link til kolleksjonen her.);

– After dark kompilasjonen.

– Chanel sykkelen. Ikke at jeg er så veldig opptatt av verken Chanel, Lagerfeld, merkevaresamarbeid eller sykler uten funksjon, men dette er et godt stykke arbeid. Den ser kjempefin ut! Ikke høylytt. Helt klassisk, med kvalitetsvesker på som gjør den svært så funksjonell;

– Det første verset av Kverulanton i låta Noia – Onkel P feat Kverulanton og Sjakk Mats.
Denne kom vel egentlig ut i 2006, men mener å huske at en slags video re edit kom ut et sted i 2007. Jeg har i hvertfall hørt mye på denne i 2007;

Hva fikk du nok av i 2007?
Grinete unger, vold, grafisk design preik, naschpiel, venners venner, pizza, fernet, name-dropping, unge voksne som gråter i offentlighet, frykt, og det offentlige rom

Hva gleder du deg mest til i året som kommer?
Akkurat nå vet jeg veldig lite om hva jeg skal gjøre i 2008. Nå hørte jeg snakk om heisatur til Belgia for å se Wim Mertens in concert. Det kommer nok til å bli det beste for 2008.

Postet av Kjeft a!

[ 3C ] [ December 28, 2007 ] [ Bilder & Reportasjer ]

 1. Siri
  December 29th, 2007 at 4:41

  Jeg forstår ikke helt hvordan utflukten til Vikersund ikke ble nevnt her. Men skitt au. Hvor er Prinsdal, egentlig? Er det fint der?

 2. chob
  December 29th, 2007 at 12:17

  kan man lovlig skyte med gønner der er det sikkert fint!

 3. didrik
  December 29th, 2007 at 21:35

  Det er jo min barndoms dal. Klart det er fint der. Den skytebanen har forresten avlet mang en debatt i prinsdals egen krønike “Kongeveien” gjennom tidene. Prinsdal = Valley Of Terror. Put yr guns up!