logo

Lørdag: The Glass på Dattera!

The Glass (live) + Dj Wool + BitchBoys på Dattera til Hagen imorgen. Belieeeve dat!

Klipp og lim:

The Glass ble dannet i New York i 2004 av Dominique Keegan og Glen Brady. Glen & Dom (begge opprinnelig fra Dublin) tilbrakte mange sene kvelder på Keegans ”Plant Bar” – av Face Magazine beskrevet som ”The Coolest, Loudest Bar on Earth”. Der fikk de ideen til å forme et vokalt danseindie-band. Etter hektiske klubbkvelder på Plant Bar, med bl.a. det beryktede Transmission Party på mandager, ble baren stengt grunnet ”dance violations”. Dom kunne da vie sin fulle konsentrasjon til The Glass og The Plant Music label (hjem til artister som Eli Escobar, Tittsworth, Kap10Kurt, Kasper Bjorke m.m..) som han driver sammen med New Yorks hip hop ikon Stretch Armstrong.
Deres første singel ”Won’t bother me” ble sluppet på Tiefshwartz’ Fine Records (månedens singel i britiske Jockeslut Magazine) så vel som på Kegans Plant Music Label og på samleren deres, ”Sound of Young New York”.

The Glass opptrer både som en tomanns live electro act og som en liveband trio. Det er første gang The Glass gjester Oslo som et band, men Glen har spilt her før som dj Wool. Singelen ”Wanna be dancin’” er den første fra deres kommende album, og kommer med en fantastisk animert lego-rave video: http://www.youtube.com/watch?v=Lw0_LmKi0_Y

I tillegg vil Dj Wool aka Glen Brady fra the Glass spille skiver sammen med oss etter konserten! Glen Brady er en etablert Dj og musikk produsent som bruker tiden sin i New York og Berlin. Etter å ha bygget seg opp et navn som en av de mest fremtredende skikkelser på musikkscenen i sitt fødeland Irland i løpet av 90-tallet, men karrieren begynte først å ta form da han flyttet til New York i 2001. Glen’s karriere som profesjonell DJ førte til en førsteplass i det Irske Technics DMC scratch Championship i 1998. Etter denne tittelen førte det videre til verdensmesterskapet på Palais des Sportes i Paris.

Konsertstart vil være klokken 24:00!”

Postet av Kjeft a!

[ 1C ] [ October 30, 2009 ] [ Design & Illustrasjon - Happenings & Utgivelser - Musikk ]

  1. Hans Marius
    October 30th, 2009 at 18:46

    Den flyeren der hoppa inn i jakkelomma mi, og blei med meg hjem i natt.