logo

Lanvin X Acne

Jeg våknet opp til en veldig interessant nyhet i dag. Lanvin sjefsdesigner Alber Elbaz skal designe en jeans sammen med Acne. På Rodeo kan du se et bilde av han sammen med vår egen Thomas Persson som er sjefsredaktør for Acne paper, ikke tilfeldig tenker jeg etter å ha lest det flotte intervjuet Thomas Persson gjorde med Alber Elbaz i forrige nummer av Acne Paper. Det kom virkelig fram under intervjuet at de to ble gode venner underveis.

Digresjon 1; Nytt Acne Paper kom foressten ut for en 3 uker siden. Det er som alltid veldig fint. Du kan lese om The Cockettes, Hans Feurer, Hervé Van Der Straeten, Udo Kier, Paul Schrader og Chica Sato samtidig som du er på et eventyr av estetisk nytelse når det kommer til styling og inspirasjonsbilder.

Digresjon 2; Thomas Persson fortjener egentlig en stor pokal for hva han har skapt med Acne Paper, men vi kan kun gi han en liten post, så det tenker jeg å gjøre. Thomas Persson fikk forespørsel om å starte opp dette magasinet sammen med Acne i 2005 tror jeg. På den tiden var Acne langt fra så ettertraktet som det er i dag, og var faktisk nær konkurs. Men så bestemte de seg for å gjøre noen tunge grep. Som Acne Paper. Thomas Persson kom altså inn i noe mindre kredibelt men med et ønske om å lage et sofistikert og intelligent magasin. Et magasin som har oppnådd høy stjerne ut i den stor verden og selges i alle butikker med respekt for seg selv. Og magasinet blir bare bedre og bedre. Det er på sin 6 utgivelse nå. Stor takk til Thomas Persson!

Tilbake til Lanvin X Acne jeansen. Den gleder jeg meg veldig til.

Postet av Lorenzo

[ 0C ] [ April 30, 2008 ] [ Happenings & Utgivelser - Mote ]