logo

Mandag 23 juni; Jay Z 13 – Lorenzo 21

Nå er vi halvveis fremme. Bloggen puster og ånder på Hove nå. Lekre jenter og D-kjendiser ligger og softer i sofaen vår, gutter u16 sitter bak treet og sniffer kokain fra hverandres kroppsdeler og hu dama som jeg var vitne til at kompisen min pulte i dag tidlig, står og digger seg ved bordtennisbordet. Ikke er hun god i bordtennis engang.

Vi har allerede jobbet og drukket hardt i flere dager, noe som har resultert i lite poster. Dette beklager jeg på det sterkeste. Men hva kan man gjøre? Ting tar tid, og lufta har jo ikke nettverkstilkobling. Men det betyr jo ikke at jeg ikke vil dele Hove med deg.

Mandag.
Føles som en evighet siden. Og de fleste menneskene er jo rusa her. Spesielt de innbyggerne som jobber her. Tullete dialekt, stygge tatoveringer, nøttebrune kropper fylt med druuugs. Gaffeltruckene flyr veggimellom. Rusa på 2CB, speed og ketamin kjører den gjennomsnittelige mannen fra Arendal trucken sin rett inn i hva det skal være. Helst biler.

Og kammraten gikk på en smell. Hvis du skal intervjue The Cool Kids må du jo selvsagt være behjelpelig. Og hvis de spør om du kan holde dopet deres mens du gjør intervjuet gjør du jo selvsagt det. Ingen kunne jo vite at narkopatruljens hunder skulle dukke opp akkurat da. Og det er jo ikke akkurat lett å forklare at dopet i hånda di tilhører artisten du sitter og intervjuer. You got PunkD

Jay-Z var jo selvsagt hovedattraksjonen, og lot seg ikke intervjue av andre enn aftenpostenjournalisten som intervjuer meg i dette øyeblikk. Men Hova kunne selvsagt ikke dy seg da han så bordtennisbordet på kjeftahuset. Etter 3 cava og den gode samtalen grisebanka jeg Hova 21-13 i sett. Lav av vekst er han også. Jeg vil tippe 1.71. Da jeg kom tilbake til hytta, skjelte jeg ut bestekompisen min. En helt vanlig dag på Hove.

Postet av Kjeft a!

[ 3C ] [ June 25, 2008 ] [ Random ]

 1. Hassan Mofassan
  June 26th, 2008 at 1:25

  Haha! Fordi han fikk pult og ikke du?

 2. cup
  June 28th, 2008 at 16:17

  no way! Spilte du bordtennis med leppene himself?

 3. lorenzo
  July 4th, 2008 at 19:05

  Tror verken han eller jeg fikk pult. Det var en annen kompis som fikk pult. Jeg har nemlig flere kompiser. Og leppene? Ja han fikk grisebank i bordtennis!