logo

Three Times Dope – Burning Down The House Party Support: Paperroute Tuesday On A Friday w/DJ Giraffo

Skikkelig skikkelig rævva tid nå så dette er ren copy paste fra underskog, men det gjør vel ingenting?? Årets plakkat? Sees ikveld.

Det ble ikke no Dipset denne fredagen, så kan vi friste med et Three Times Dope-sett? Three Times Dope er på Osloturnè, og inviterer alle sine venner og venners venner til et godt, gammaldags house party! Det betyr: rimelig drikke, fest så lenge vi orker og frem for alt masse BASS! Enten vi snakker b-more, miami, ghetto tech, baile funk eller … litt Armand Van Helden og G Funk er det nok også plass til.

Som oppvarming kjører DJ Giraffo, berømt fra internett både for sine Paperroute Tuesdays og sine Giraffostyle-mikser på Jaywalkersbloggen, et rent Paperroute Records-sett fra 23-ca 24. Strategisk nok sammenfallende med happy hour i baren. Å jadda!

Inngang: 50 spenn med GARANTI! Jepp, er du misfornøyd når du går, er det bare å levere en kortfattet skriftlig klage (OBS! Vi forbeholder oss retten til å bruke denne i reklameøyemed i fremtiden), og få pengene tilbake.

OBS! Dette er en PRIVATFEST, så det er nødvendig å melde seg på. Enten på Facebook eller på mail: tregangerdope@yahoo.com

OBS2! Kun ca$h i baren …

Også var det veibeskrivelsen da … skal vi se: Moloch ligger i Gøteborggata 32, like ved Grünerløkka, mellom Sofienbergsparken og Carl Berners Plass, nabo til Blackbox. Inn i bakgården, følg bassen. Sjekk googlemap.

Postet av Christian

[ 1C ] [ April 25, 2008 ] [ Musikk ]

  1. jaywalker
    April 25th, 2008 at 18:10

    EDIT: Ã…rets klubbkonsept!!