logo

Tirsdag 24 juni; D. Opstad rapper

Solen har nok en dag stått opp på Hove. Og under solen er intet nytt. Nøttebrune innbyggere på dop, rare hatter, bar overkropp, stygge tattoveringer og store mengder urin.

Kjefta-bua har blitt pyntet opp av tilfeldige og ukjente forbipasserende og “up and comming” kunstnere som bÃ¥de har skrevet vakre dikt, banneord og fine illustrasjoner i folkets galleri. I underetasjen har Anne Guro kreert noen flotte illustrasjoner og det store samarbeidsverket er iverksatt.

Riktignok er de fleste kjefta-medlemmende ganske blakke, men det betyr jo ikke at vi er dumme. Så når ølen koster 50 ,- for 0,4 L, var vi jo pent nødt til å smugle inn noen liter med vin i bua vår. Det er jo tross alt vår bu denna uka. Så da var det åpent for alle samfunnets tapere og komme inn til oss for en real runde med rus.

I en rask vending ble galleriet vårt vendt om til et slags blåkors for festivalens utstøtte. Vi vi tok betalt i dikt eller andre nedverdigende aktiviteter. D. Opstad rappet på litteraturscena, heavy-metal gutta arrangerte en slosskamp og hu lille schtøgge dredsdama putta glowsticken opp i der du vet at det ser morsomt ut når det lyser i mørket. Alt dette mens de andre gikk rundt på festivalområdet og snakket om Vampire Weekend. Som alle mente at var veldig bra.

Tirsdag var dagen da alle gulvene på alle mulige scener knakk sammen. Lite visste vi da vi stod organisert sammen for å stjele rus i baren. Mindre og mindre sitter igjen i hukommelsen. Men vi var alle enige om at vi endte opp på flekken, som kan minne litt konseptmessig om et slags Blå på Hove, og det er jo helt topp! Bloggere, B-kjendiser, Oslotryner, og en Ando Woltman som står og skjeller meg ut. Uten at jeg husker hvorfor? Flekken er uansett en vinner, nå skal jeg dra hjem til hytta for å flotte meg med hvitvin før jeg igjen stikker på Flekken for å høre på klubbsju.

Alt i orden her

Postet av Kjeft a!

[ 0C ] [ June 26, 2008 ] [ Random ]